Ana içeriğe atla

Malatya Koltuk Yıkama

Halılar gibi koltuklara da dönem dönem bakım yapılması gereklidir. Koltuk bakımında özellikle koltuk temizliği oldukça önemlidir. Koltuğunuza her türlü kimyasal maddeyi sürüyorsanız muhakkak yanlış yapıyorsunuzdur. Peki koltuk temizlenirken nelere dikkat edilmeli, koltuk bakımı nasıl yapılmalı?
Öncelikli olarak bize koltuk temizliğinde büyük yarar sağlayan koltuğumuzun kumaşını bilmemiz olacaktır. Koltuğumuzun kumaşu deriyse deri temizliği, değilse de kumaşın yapısına göre temizlik malzemesi seçmemiz yerinde bir karar olacaktır.

Malatya Koltuk Yıkama

Gelişen teknolojiyle birlikte temizlik işlemlerinde üretilen makineler koltuğunuzu ilk günki kullanım durumuna geri sokabilmektedir. Koltuğunuzun zararlı bakterilerden arındırılarak temizlenmesini bizler sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Malatya'da hizmet verdiğimiz ilk günden beri müşteri memnuniyeti ile çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri referans gösterebilmeniz amacıyla titiz çalışmalarımız ve düşük fiyatımızla sizlere evinizde hizmet veriyoruz.
Koltuk temizliği deyip geçmeyin. Koltuk temizliğinde yanlış yapılacak bir hata koltuğunuzu kullanım dışı bırakabilir. Malatya koltuk yıkama olarak sizlere temiz bir çalışma ile koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz.
Koltuk alırken malzemesi genellikle sorulmaz, elle kontrol edilir. Dolayısıyla koltuk alırken malzemesi gibi temizliğini de sorabilirsiniz ki bu konuda yetkili satıcılar sizlere önemli bilgiler verecektir.
Malatya Evde Koltuk Yıkama Hizmeti
Malatya Koltuk Yıkama

Koltuk Temizliğinde Etkili Yöntemler

Koltuk temizliğinde en çok kullanılan ve en etkili olduğu düşünülen yöntem beyaz sabun kalıbı yöntemidir. Klasik bir yöntem olan bu yöntemde temizlik için ihityacınız olan fazla bir malzemeye de gerek yok. Beyaz kalıp sabun ve havlu ile koltukları temizlememiz mümkün. Havlu formundaki bezi ıslatıp beyaz sabunla bezi ovuyoruz. Bez sabunu emdiğinde silmeye başlayabilirsiniz. Temizlik için üretilmiş sıvı formda beyaz sabun da kullanabilirsiniz. Silme işlemi bittikten sonra koltuğu duru bezle tekrar silin.

Açık renkli koltuk temizliğinde ise bu yöntemle birlikte amonyaklı bir temizlik de yapabiliriz. Bu yöntemde yarım kova ılık su içerisine yarım şişe amonyak karıştırıyoruz. Amonyak özellikle lekeleri çıkarmada çok etkilidir. Ağartıcı özelliği taşıması sebebiyle koyu renkli koltuklarda kullanmaktan kaçınmalı hatta kullanmadan önce koltuğun görünmeyen küçük bir alanında deneme yapmalısınız.
Koltuk temizliği için marketlerde satılan temizlik ürünlerinden de kullanabilirsiniz. Özellikle temizlik ürünü kullanımında koltuğunuz koyu renkliyse, koltuğunuz deriyse ve ürünü ilk defa kullanacaksanız kullanım işlemini koltuğunuzun görünmeyen bir kısmında deneyerek sonuca göre temizlikte kullanabilirsiniz.
Özellikle koltuğunuzda sadece haftalık toz alma işlemlerinde ıslak bir suyla birlikte kolay bir temizlik işlemi yapabilirsiniz. Koltukları silmek için hazırladığımız deterjan veya sabun vs karışımının içine sirke katmak temizlikte daha iyi sonuç elde etmemizi sağlar. Sirke aynı zamanda koltukların daha parlak görünmesine yardımcı olacaktır.
Malatya Koltuk Yıkama olarak sizlere sizi yormadan evinizde hizmet vermekteyiz. Sizlere bir telefon kadar uzaktayız. Koltuk temizliği hizmetimiz için bize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Işıl Koltuk ve Halı Yıkama